Recept - Zdraví

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Recept

ZDARMA
Co je želatina:
Želatina je vhodným dodavatelem aminokyselin glycinu a prolinu, kterých obsahuje 10 až 20krát více než jiné bílkoviny. Tyto aminokyseliny jsou důležité pro vytváření vazivové tkáně v lidském těle. Jejich nedostatek se projevuje bolestmi kloubů,svalů a lámavostí nehtů. Výsledky řady studií ukazují na preventivní až regenerační účinek želatiny na kostru a pohybový aparát - kosti, chrupavky, šlachy a vazy. Želírovací schopnost želatiny je prospěšná při redukci hmotnosti, protože umožňuje vyrobit chutné potraviny s nízkým obsahem tuku a energie. Její použití umožňuje i snížení obsahu soli v masných výrobcích.

Želatinový zákusek - levný, jednoduchý, chutný a zdraví prospěšný.

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky